Para Centrum De Roos Hypnose Centrum De Roos Coaching Centrum De Roos
Goedkoper bellen voor € 0,80 per minuut? Je betaalt pas als je een van de Consulentes aan de telefoon hebt!
  010 3104553     0333 19971
telefoonnummer voor het bellen met Credits
Credits kopen klik hier
 
Tarot bij Helderziende Online

Tarot is vermoedelijk `s werelds populairste vorm van voorspellen, en er zijn veel verschillende Tarotkaartspelen.

De Tarotkaarten geven, afhankelijk van de manier waarop ze gelegd worden, een universele betekenis aan iemands persoonlijke situatie.

De kaarten zijn een bron van kennis en wijsheid, die worden weergegeven in afbeeldingen en symbolen. Wanneer je een kaart kiest, geeft deze een innerlijk beeld van jezelf of toont hij een uitwendige ervaring en onthult tevens de betekenis van die specifieke situatie.

Soms zal dit bevestigen wat je al weet over jezelf, maar de waarheid die wordt getoond, kan ook als een verrassing komen.

Wat we absoluut niet doen zijn voorspellingen over ``De Dood`` en over ``Gezondheid``. We zijn geen ``God`` en hebben niet gestudeerd voor ``arts``,dus vraag het ons niet, want je krijgt er geen antwoord op.

Een aantal van de medewerkers van Helderziende Online hebben de ervaring en de kennis om een Tarotkaartlegging voor jou te doen.

 

 

 

 
© copyright 2019 Helderziende Online  |  Algemene Voorwaarden
medium, mediums, paragnost, helderziend, helderzienden, tarot. tarotkaarten, lenormand, lenormandkaarten, runenstenen, spirituele hulplijn, spiritueel, reiki, kaartleggers, 0900 helderzienden