Para Centrum De Roos Hypnose Centrum De Roos Coaching Centrum De Roos
Goedkoper bellen voor € 0,80 per minuut? Je betaalt pas als je een van de Consulentes aan de telefoon hebt!
  010 3104553     0333 19971
telefoonnummer voor het bellen met Credits
Credits kopen klik hier
 

Reiki bij Helderziende Online

Rek is een oorspronkelijke Japanse geneeswijze, een manier om te helen. De volledige naam van deze helingwijze is " The Usui System of Rek Healing " de Japanse naam is " Usui Shiki Ryoho". De Nederlandse vertaling van het woord Rek is " Kracht van de Zon", minder letterlijk " Universele levensenergie" of "De kracht waar alles uit bestaat" De Rek - energie is een kracht die er altijd al geweest is, permanent om ons heen, datgene waaruit wij allen bestaan. Het enige dat er ontbrak was de mogelijkheid het daadwerkelijk te kunnen gebruiken voor de heling van onszelf en andere.

Het vermogen tot heling hebben wij teruggekregen door het "Usui Systeem van Natuurlijk Genezen". De kracht van Rek ligt in de simpelheid, het enige wat je hoeft te doen is het te "doen"


Een aantal medewerkers van Helderziende Online kunnen contact met u maken, om u reiki te geven. Vraag aan de medewerker van uw keuze of de mogelijkheid aanwezig is.

       
© copyright 2019 Helderziende Online  |  Algemene Voorwaarden
medium, mediums, paragnost, helderziend, helderzienden, tarot. tarotkaarten, lenormand, lenormandkaarten, runenstenen, spirituele hulplijn, spiritueel, reiki, kaartleggers, 0900 helderzienden