Para Centrum De Roos Hypnose Centrum De Roos Coaching Centrum De Roos
Goedkoper bellen voor € 0,80 per minuut? Je betaalt pas als je een van de Consulentes aan de telefoon hebt!
  010 3104553     0333 19971
telefoonnummer voor het bellen met Credits
Credits kopen klik hier
 
Een vertrouwelijk gesprek bij Helderziende Online

Een vertrouwelijk gesprek is voor iemand soms erg moeilijk om te voeren,omdat er onderwerpen kunnen zijn die erg moeilijk kunnen liggen of misschien niet bespreekbaar zijn in je omgeving.

Wij van Helderziende Online vinden het belangrijk dat je weet dat alle onderwerpen bespreekbaar zijn. We kunnen daarin helpen om alleen al een luisterend oor te zijn, zonder dat wij oordelen of beoordelen.

Het vertrouwelijk gesprek kan gaan over:
Paranormaal en Spiritueel Zijn
Geloof en Geloofovertuigingen
Moeilijke Relaties
Depressie
Fobieën
Obsessies
Drugsgebruik
Geestelijke en Lichamelijke Mishandeling

Een vertrouwelijk gesprek voeren kan heel moeilijk zijn omdat je jezelf open moet stellen, er kunnen emoties loskomen maar ook boosheid.

Het spreken over een moeilijke situatie geeft ruimte en vrijheid in je lichaam maar ook in je hoofd, je kunt daardoor weer helder denken en de weg weer wat positiever zien.

Weet dat jouw anonimiteit bij ons altijd voorop staat, pas als jij zelf vraagt om iets voor jou te doen in de situatie waarin je zit, dan doen we uiteraard in overleg iets voor jou.

Bedenk dat een gesprek een keuze van jezelf moet zijn en wij daar naar luisteren zonder daar een oordeel over te vellen.


 

 

 

 
© copyright 2019 Helderziende Online  |  Algemene Voorwaarden
medium, mediums, paragnost, helderziend, helderzienden, tarot. tarotkaarten, lenormand, lenormandkaarten, runenstenen, spirituele hulplijn, spiritueel, reiki, kaartleggers, 0900 helderzienden